Blog

Daan Schuurmans vindt pantykousjes stom

Acteur Daan Schuurmans vindt pantykousjes stom, zo valt te lezen in Linda op 13 november. Ben jij het daar mee eens?

Mij boeit de mening van de heer Schuurmans niet, maar feit is wel dat aan pantykousjes een beetje tuttig imago kleeft. Met name als je ze afgezakt rond de enkels ziet zwabberen. Een vroegere vriend van mij haatte zelfs pantykousjes. “Draag dan een echte panty,” zei hij altijd. Dus hij zal het wel met Daan Schuurmans eens zijn.

Maar denk nou eens na. Je draagt een nette broek met mooie pumps eronder. Wat trek je dan voor sokken aan? Dikke sokken zijn immers geen gezicht in nette schoenen? En een panty onder je broek dragen vind ik vreselijk zitten, of niet dan? De oplossing is dus de pantykous. Want met blote voeten in je pumps kan echt niet hoor. Dat staat zo onverzorgd, behalve dan misschien wanneer er een hittegolf heerst, maar die keren zijn in Nederland op 1 hand te tellen.

Pantykous van GlamoryNu nog de goede kous vinden. Eentje die niet afzakt en ook niet knelt. Want je wilt ’s avonds niet met van die striemen in je kuiten lopen. Ik heb wat lopen zoeken maar ze zijn er hoor. De kousjes van Glamory zijn super elastisch met een extra breed boord. Ze zakken niet af, knellen niet, zijn lekker lang en geschikt voor dikke kuiten en grote maten. Wedden dat niet alleen oudere vrouwen maar ook modebewuste meiden ze gaan dragen?

Verkrijgbaar in onze webshop!

Nu met 15% korting vanwege de feestdagen!