Nieuws

Bronwater voor je voeten

Thermaal bronwater wordt niet alleen gebruikt in sauna’s, stoombaden, whirlpools of wellness baden, maar ook in voetenbaden. En met Footherapy hoef je er niet eens de deur voor uit!

Read More

Tip! Verf je sokken in 2017!

Beste Wensen voor het nieuwe jaar van ons hele team! En we willen 2017 gelijk goed beginnen met een leuke tip! Een klant die onze Extra Wijde Sokken geweldig vindt maar minder tevreden is over het aantal verschillende kleuren deed ons een suggestie. Verf de sokken! 

Read More

Loose Fit in de schijnwerper!

Ze zijn binnen! De ruime Loose Fit sokken kunnen we nu naast zwart ook in wit leveren! En omdat wit natuurlijk best wel besmettelijk is en gauw vuil wordt hebben ze een grijs zooltje gekregen 🙂 

Read More

Gezonde voeten met O’Keeffe’s

Voetverzorging bestaat uit meer dan alleen ‘goede niet knellende comfortabel wijde losjes zittende sokken’ dragen! Natuurlijk. Je moet ook je nagels op tijd knippen en je eeltvijl hanteren en onze 10 tips naleven. Maar we hebben ook iets nieuws. Een formidabele voet verzorgende crème uit Amerika! 

Read More

Waarom dragen we sokken?

“Waarom zou ik sokken aantrekken? Ik hou niet van sokken. Ik loop het liefst met blote voeten in mijn schoenen. Ik draag nooit sokken. Het is toch geen gezicht met sokken in sandalen.” Allemaal meningen die ieder voor zich moet weten. Maar sta er ook eens bij stil waarom er eigenlijk sokken zijn en waarom je […]

Read More

De voorraad, de marktkraam en de webshop

Het heeft lang geduurd maar de voorraad is weer aangevuld. Er speelden allerlei factoren dit voorjaar waardoor de investering steeds weer werd uitgesteld. Maar nu kan iedereen weer ademhalen en jullie voeten met name, want ons magazijn ligt weer vol met sokken, vers aangevoerd uit Amerika. 

Read More

Loose Fit Enkelsokken tot en met maat 55

De losjes zittende, comfortabele Loose Fit sokken zijn er nu ook in het type enkelsok of sneakersok. Stap dus niet meer met je blote voeten in je gympen, dat is namelijk oorzaak nummer 1 voor het ontwikkelen van blaren,  maar trek eerst deze hippe sokken aan. 

Read More

2016: Voetje voor voetje of mijlen maken?

Gaan we voetje voor voetje of maken we een sprong en gaan we mijlen maken in 2016? Als het aan mij ligt trek ik gelijk de zevenmijlslaarzen aan! Want dit onze plannen voor het nieuwe jaar.  

Read More

Daan Schuurmans vindt pantykousjes stom

Acteur Daan Schuurmans vindt pantykousjes stom, zo valt te lezen in Linda op 13 november. Ben jij het daar mee eens? Mij boeit de mening van de heer Schuurmans niet, maar feit is wel dat aan pantykousjes een beetje tuttig imago kleeft. Met name als je ze afgezakt rond de enkels ziet zwabberen. Een vroegere vriend […]

Read More

Lekker warme sokken of stinkbommetjes?

Draag jij deze winter lekker warme sokken of zijn het eerder stinkbommetjes? En hou jij liever je schoenen aan als je op visite bent vanwege je zweetvoeten? Lees dan verder!

Read More