Blog

Tip! Verf je sokken in 2017!

Beste Wensen voor het nieuwe jaar van ons hele team! En we willen 2017 gelijk goed beginnen met een leuke tip! Een klant die onze Extra Wijde Sokken geweldig vindt maar minder tevreden is over het aantal verschillende kleuren deed ons een suggestie. Verf de sokken! 

Nu zijn we zelf niet zo creatief en komen eerder tijd tekort dan dat we tijd over hebben, dus we gaan hier niet zelf aan beginnen. Maar wie ook liever andere kleuren sokken wil hebben die kan het natuurlijk proberen. Katoen laat zich namelijk prima verven! En al onze sokken bestaan voor meer dan 90% uit katoen. Dus of je ze nu wilt opfrissen, pimpen of hippe strepen in je sokken wilt, het kan allemaal.

Verf je sokken Verf je sokken

Als je even op internet zoekt kom je diverse sites tegen die je uitleggen hoe je katoenen kleding en stoffen kunt verven. Hier alvast een link die beschrijft hoe je sokken kunt verven met de tie-dye-techniek!

Tie-Dye Socks

Tie-Dye Socks

“Je kunt het beste witte sokken nemen want dan komt de kleur het meest overeen en let erop dat je de sokken eerst een keer gewassen hebt!”

 

We zijn benieuwd naar de resultaten en schroom niet om ons een foto te sturen van je geverfde sokken!

En ik heb nog meer goed nieuws voor al onze sokken fans: Onze prijzen blijven gelijk in 2017! Ondanks de voor ons heel ongunstige ontwikkeling van de Euro-Dollar koers en de dure brandstofprijzen vertalen we dit niet in een extra opslag op de prijs. Dus shop gerust (www.extrawijdesokken.nl)  en blijf je voeten verwennen met onze Extra Wijde Sokken. De nieuwe voorraad wordt rond 20 januari verwacht!