Blog

Bronwater voor je voeten

Thermaal bronwater wordt niet alleen gebruikt in sauna’s, stoombaden, whirlpools of wellness baden, maar ook in voetenbaden. En met Footherapy hoef je er niet eens de deur voor uit!

Heilzame mineralen

Dat minerale zouten je huid zuiveren en een heilzame werking hebben is al eeuwenlang bekend. Cleopatra liet bijvoorbeeld al kuurpaleizen bouwen langs de oevers van de Dode Zee die maar liefst 40 soorten mineralen bevat. Een zakje Footherapy bevat geconcentreerde minerale zouten van de beste thermale bronnen ter wereld.

Footherapy

Toepassing:

Los de inhoud van een zakje op in een badje lauw water (ongeveer 37 graden Celsius). Verwen je voeten door ze minimaal 10 minuten onder te dompelen. Beweeg intussen je tenen, maak strek en flex bewegingen en masseer je voeten. Na afloop afspoelen met gewoon water.

 

Het resultaat: een weldaad voor vermoeide en zere voeten!

 

Je voeten zullen ontspannen, dode huidcellen spoelen weg, eeltplekken worden zacht en de huid is gereinigd en verfrist. De beste voettherapie die je thuis kunt toepassen! Drie behandelingen voor maar € 3,95. Hier te koop!

Let op

Mensen met diabetes moeten voorzichtig met hun voeten omgaan. Om te voorkomen dat hun huid te week wordt, moeten ze niet langer dan 5 minuten een voetenbad nemen. Als ze wondjes aan hun voeten hebben kunnen ze beter geen voetenbad nemen. Een weke huid belemmert namelijk de genezing.

Footherapy is niet getest op dieren!