Blog

Extra wijde sokken voor over gips, makkelijk en comfortabel!

We zitten weer midden in het wintersportseizoen. Voor veel mensen tijd om richting een van de skigebieden te gaan, wellicht gaat u ook. Een heerlijk tijd voor de meeste skiërs, langlaufers, snowboarders en rodelaars.

Helaas komen sommige wintersporters terug met een gipsvoet of een gipsbeen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijkomend is het dan vaak erg lastig om passende sokken te krijgen voor over uw gips. Wij hebben gelukkig de oplossing voor u: Extra wijde sokken die comfortabel zijn en makkelijk en goed over gips passen (gipssokken) zodat u geen koude tenen krijgt.

Wilt u meer meer weten over extra wijde sokken?  Neem dan een kijkje op onze site www.extrawijdesokken.nl

 

Met vriendelijke groet,
Petra Meijrink-Derksen

extrawijdesokken.nl