Blog

Voetproblemen vragen vaak een meervoudige aanpak

Ruim 40 procent van de volwassenen heeft wel een voetprobleem. Hoe belangrijk gezonde voeten zijn, besef je pas als er klachten optreden. Op internet zijn er veel uitgebreide overzichten te vinden van de meest voorkomende voetaandoeningen met advies en ook met behandeltips. Wat daarbij opvalt is dat er bij de behandeltips zelden aandacht is voor goed passende en comfortabele sokken, die niet knellen. Bij een aantal voetproblemen ligt de (gedeeltelijke) oplossing of vermindering van voetproblemen in een integrale en duurzame aanpak van bijvoorbeeld loophouding, tijdige en juiste voetverzorging en goed schoeisel. Goed schoeisel is daarbij echter meer dan alleen goede schoenen en steun/inlegzolen. Vergeet de juiste sokken daarbij niet en ga voor een integrale aanpak van uw voetproblemen.

Voetproblemen? Blijf er niet mee lopen!

www.extrawijdesokken.nl